onsdag 9 januari 2013

25 years ago

 Två män (pojkar) och en skivpåse. Det ser ut som om de skulle kunna spela i samma band. Vad har mannen (pojken) till höger i sin skivpåse? Han har i alla fall besökt den klassiska affären Gamla Stans skivhandel eller bara kort och gott: Gamla, som vi sa. Varför har inte mannen (pojken) till väster någon skivpåse? Han kanske har det under bildens nederkant, vad vet jag?
Ny bild med antalet män (pojkar) detsamma som i ovanstående fall. mannen (pojken) till höger håller denna gång två skivpåsar. Mannen (pojken) till vänster har basker och och ingen skivpåse alls. Tydligen är det kallt eftersom han har två jackor på sig. Vet ej varför men båda männen (pojkarna) står på ett ben. Vad betyder det?

6 kommentarer:

Mikuhlini sa...

Är det Pentti Kontilla till vänster på övre bilden?

Näsan sa...

Vilka bilder! Herregud, jag ser åtskilliga kilo lättare ut, och pojkaktigt oförstörd. 1988, har ÖSK diadora overallen under jackan, och Pennti verkar mysa över sitt Mercy Seat köp...

Rick Backer sa...

Japp det är Pentti som står och myser ikapp med en kille i ÖSK overallsjacka under jackan (det måste ha varit kallt den där hösten).

Mikuhlini sa...

"Painfully young" (som Beatles en gång beskrevs på ett foto från 1957).

Rogga S sa...

Fina killar! Didadora dominerade!

Rogga S sa...

"It was 25 years ago today.."